Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z pierwszych zebranych w tym roku kurek,jedna z moich ulubionych zup.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 105
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 42
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2709
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 105
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 42
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2709
Składniki
na patelni rozgrzać masło,wrzucić pokrojony drobno boczek,posiekaną cebulę i lekko podsmażyć
grzyby pokroić i wrzucić na patelnię i dusić na wolnym ogniu 10 minut
marchew i pora pokroić ,włożyć do garnka,wlać wodę ,dodać liście laurowe i ziele angielskie,gotować,następnie dodać grzyby,makaron i przyprawy
kiedy warzywa będą miękkie zupę doprawić śmietaną,zagotować ,na koniec dodać posiekaną natkę pietruszki ,jeśli ktoś lubi do zupy można dodać 3-4 łyżki maggi