Do góry

Przekąski Przepis na:

Zupa z ogorka

Przekąski

Autor: golona102

Przepisów i artykułów: 47 Ocena: 246

Dodano: 05.07.2009

Odsłon: 658

Szybkie , latwe i dobre na cieple dni

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Obieramy jednego ogorka, drugiego zostawiamy ze skorka do koloru

  2. Z obu ogorkow wybieramy miazsz

  3. Oprocz oliwy i chilli, wszystkie skladniki miksujemy w pojemniku dodajemy sol i pieprz i ocet

  4. oliwe i drobno posiekane chilli mieszamy razem, robiac oliwe chilli

  5. gotowa zupe skrapiamy delikatnie oliwa chilli , dekorujemy listkami miety i gotowe SMACZNEGO

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń