Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa z porów, pieczarek i mięsa mielonego

Zupy

Autor: marlenan

Przepisów i artykułów: 16 Ocena: 15

Dodano: 20.10.2009

Odsłon: 3549

prosta, smaczna i bardzo sycąca zupka

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Mięso mielone usmażyc na oleju

  2. wrzucic do półtora litra wody i gotowac

  3. dodac pokrojonego drobno pora i pieczarki (umyte)

  4. wrzucic kostki bulionowe

  5. jak por i pieczarki będą miękkie dodac serki (może byc śmietankowy, grzybowy lub ziołowy albo same śmietankowe...jak kto chce)

  6. doprawic i SMACZNEGO

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń