Do góry

Przekąski Przepis na:

ZUPA Z SERKIEM TOPIONYM

Przekąski

Autor: LIDECZKA

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 15424

Dodano: 03.02.2009

Odsłon: 8446

Lekkie i pyszne

Składniki

  • rosół (wywar z kości z warzywami lub z kostki)
  • serek topiony (kremowy)
  • drobny makaron
  • Natka pietruszki
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ugotować makaron.

  2. Do miseczki rosołu dodać serek i mieszać aż się rozpuści. Ma mieć kremową konsystencję. Dodać makaron. Posypać natką pietruszki .

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

juzef007 04 lutego 2009 Robiłem podobną zupę i była bardzo dobra więc spróbuje i tego przepisu.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

gvlba 03 lutego 2009 ciekawy pomysl na szybki obia ! musze sprobowac!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń