Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tym razem zrobiłam z gęsimi żołądkami ale można zrobić z kurzymi :)
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 173
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 108
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1038
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 173
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 108
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1038
Składniki
Żołądki umyć i pokroić w paseczki, jarzynę zetrzeć na tarce o grubych oczkach lub pokroić w kostkę, przełożyć do szybkowaru zalać wodą, zamknąć, doprowadzić do wrzenia i gotować 15 minut. Po tym czasie zmniejszyć ciśnienie w szybkowarze i otworzyć, dodać pozostałe składniki, doprawić do smaku, zamknąć szybkowar i gotować ok 5-10 min. Smacznego