Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tym razem zrobiłam z gęsimi żołądkami ale można zrobić z kurzymi :)
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 170
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 317
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1546
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 170
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 317
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1546
Składniki
Żołądki umyć i pokroić w paseczki, jarzynę zetrzeć na tarce o grubych oczkach lub pokroić w kostkę, przełożyć do szybkowaru zalać wodą, zamknąć, doprowadzić do wrzenia i gotować 15 minut. Po tym czasie zmniejszyć ciśnienie w szybkowarze i otworzyć, dodać pozostałe składniki, doprawić do smaku, zamknąć szybkowar i gotować ok 5-10 min. Smacznego