Do góry

Przekąski Przepis na:

Zupa ze szpinakiem i groszkiem

Przepis dnia 2007-12-01
Przekąski

Autor: marzanna

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 1041

Dodano: 28.11.2007

Odsłon: 14556

Szybko i nietypowo

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Posiekaj cebulę i podsmaż ją na oliwie. Rozmroź szpinak (najlepiej w mikrofali). Zmieszaj ze sobą cebulkę, szpinak, liść laurowy i posiekane papryki. Składniki włóż do garnka i dodaj do tego groszek. Gotuj przez kilkanaście minut. Na koniec dodać koncentrat pomidorowy i gotowe.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń