Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 767
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1813
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 286
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 767
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1813
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 286
Składniki
Ziemniaki pokroić w kostkę, obsmażyć w garnku kilka minut stale mieszając. Dodać posiekaną cebulę i smażyć ok. 3-5 minut. Następnie dodać pokrojony w plasterki czosnek i całość smażyć, aż cebula się zeszkli, stale mieszać !
Zawartość garnka zalać bulionem, dodać ziele angielskie i liście laurowe. Dodać kiełbasę pokrojoną w plasterki. Dodać majeranek i gotować , aż ziemniaki będą miękkie. Śmietanę zahartować gorącą zupą, wlać do garnka. Całość doprawić.