Do góry

Zupy Przepis na:

zupa ziemniaczana z ziołami

Zupy

Autor: basia1

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 1

Dodano: 27.08.2009

Odsłon: 621

prosta w wykonaniu, smaczna i zdrowa

Składniki

5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. warzywa obrać i pokroić: ziemniaki w kostkę, paprykę w paski, resztę warzyw można zetrzeć na tarce lub pokroić w drobną kosteczkę

  2. Do garnka dać kości wieprzowe, wszystkie warzywa oprócz papryki i gotować do miękkości. Pod koniec gotowania dodać kiełbasą pokrojoną w kosteczkę około 20 dkg i paprykę. doprawić solą, pieprzem, suszonymi ziołami: bazylią, tymiankiem,majerankiem i oregano.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń