Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ten przepis znalazłam w bardzo starej książce kucharskiej..moze kogos zainteresuje...(kuchnia Polska)
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 28
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 75
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 100
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 28
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 75
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 100
Składniki
platki owsiane zalac gotujaca sie woda,+kromke razowego chleba i odstawic w cieple miejsce,zeby sie zakisily.napeczniale platki przecedzic.,przemyc i ponownie przecedzic.uzyskane w ten sposob mleczko owsiane wymieszac, a nastepnie mieszajac, gotowac do zgestnienia, doprawic przyprawami.usmazyc cebule pokrojona w kostke i dodac do zuru.podawac z ugotowanymi ziemniakami okszaszonymi usmazona sloninka