Do góry

Przekąski Przepis na:

żymła z tustym

Przekąski

Autor: makas

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 1

Dodano: 12.09.2008

Odsłon: 392

bieremy żymła zwykło, nojlepiej swieżo ale chleb tyż dobry krajemy ją na pół i smarujemy wg uznania wierzchnio strona uprzednio wytopioną słoniną ze szpyrkami-czyli naszym tustym. Można posolic i popieprzyć dla smaku. Polecam zagryzac ogórkiem kiszonym

Składniki

  • bułka, tuste, 1
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. bardzo prosty

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

bozenas 22 września 2008 ale się wkręciłam,dopiero za drugim czytaniem kapłam się że to nie chleb z żymlokiem ale bułka ze smalcem! dobre!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń