Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 45
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 190
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 45
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 190
Składniki
Budynie ugotować na 0,5l mleka wystudzić. Dodać masło i utrzeć na gładką masę. Śmietanę w proszku ubić na sztywno na kremówce. Blachę (dużą) wyłożyc papierem i układać warstwy: Herbatniki Budyń Dżem (koniecznie porzeczkowy) Krakersy Masa krówkowa (wstawić go gorącej wody by lepiej wyszła z puszki) Herbatniki Śmietana posypać starta czekolada. Wstawić do lodówki. Najlepiej smakuje na następny dzień jak warstwy się przegryzą. Smacznego :)