Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z podręcznika do Angielskiego. ;) Kruche ciasto i mięciutkie jabłuszka to idealne połączenie. Proste do wykonania, mi smakowało. ;)
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 57
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 36
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 292
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 57
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 36
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 292
Składniki
Obierz jabłka i pokrój na małe ćwiartki
gotuj jabłka z odrobiną wody i 50 gramami cukru, przez ok. 10 minut od zagotowania
Wsyp do miski mąkę, 50g cukru, masło i ugnieć do efektu kruszonki.
Połóż ugotowane jabłka w blaszce i posyp kruszonką.
Piec w temperaturze 180 stopni przez 30 minut.