Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,proste ciasto,które ucieszy nie jedno podniebienie a zajmuje nie wiele czasu.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 2317
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 41
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 47
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 2317
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 41
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 47
Składniki
Margarynę topimy i pozostawiamy do wystygnięcia.Jaja i cukier ubijamy na puszystą masę,następnie dodajemy obie mąki,cukier waniliowy i proszek do pieczenia,na koniec wlewamy wystudzoną margarynę.Wszystko powoli mieszamy.
Wymieszaną masę wlewamy do formy wysmarowanej masłem i oprószonej bułką tartą,pieczemy 45min w tem 180-200.
Gdy nam Baba wystygnie polewamy ją lukrem.