Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy są zwolennicy szpinaku? Ja lubię w każdej postaci tak więc podam wam fajny przepis jak go wykorzystać.
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 47
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 188
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 56
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 133
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 434
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 47
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 188
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 56
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 133
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 434
Składniki
Przygotować szpinak, odmrozić go.
Do miski dodać wszystkie składniki.
Wymieszać łyżką.
Następnie dodać odmrożony i odciśnięty z wody szpinak.
Również dokładnie wymieszać.
Następnie dodać żurawinę.
I także wymieszać łyżką.
Do blaszki na babeczki dodać foremki papierowe, włożyć po czubatej łyżce ciasta.
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 180 minut i piec 25 - 30 minut w zależności od piekarnika do suchego patyczka.
Studzić na blaszce od piekarnika.
Ostudzone posypać cukrem pudrem. Babeczki są wyśmienite dla dzieci i nie tylko polecam.
Z tego przepisu wychodzi 24 babeczki.