Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zaletą tego ciasta jest to że można zmieniać jego smak w zależności od dodanego aromatu :))
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 808
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 168
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 90
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 612
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 808
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 168
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 90
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 612
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Mleko, cukier, margarynę zagotować, ostudzić. Po ostudzeniu dodać całe jajka, przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i zapach cytrynowy. Wylać na wysmarowana blachę, wierzch posypać pokrojonymi w plasterki truskawkami. Po upieczeniu według uznania posypać cukrem pudrem lub polać polewą czekoladową, Życzę smacznego