Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna , puszysta i wilgotna babka z dodatkiem majonezu i sera białego śmietankowego , idealna na święta i inne okazje , możesz ja również upiec w keksówce .
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 17
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 202
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 174
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 17
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 202
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 174
Składniki
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym do białości , dodaj majonez , miękki ser, sok i skórkę z cytryny . Obie mąki z proszkiem przesiej i dodaj do masy jajecznej . Wymieszaj .
Foremkę na babkę z kominem posmaruj tłuszczem i posyp bułką tartą. Wlej ciasto. Piecz w temperaturze 180 st około 40 minut lub do suchego patyczka . Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem.