Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostały mi ciasta jakie piekłam na święta,powstały pyszne bajaderki,które posmakują na pewno wszystkim:)
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 240
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 240
Składniki
Ciasta przełożyć do miski,dodać pozostałe składniki i dokładnie wyrobić rozkruszyć ręką. Można by to zrobić mikserem ,ale tak zrobiona masa będzie za bardzo rozdrobniona i nie będzie czuć dodatków orzechowych czy też innych. Na końcu dodać rum,jeśli masa będzie za rzadka dodać herbatniki lub suche biszkopty,ale nie powinna być.
Dłonie zwilżać wodą i robimy kulki,które obtaczamy w orzechach lub wiórkach kokosowych. Odstawić w chłodne miejsce by bajaderki nam stężały.
Smacznego życzę!