Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Składniki
Banany przekroić wzdłuż i jescze na pół,żeby z jednego banana wyszły cztery kawałki.
Rozłożyć płat ciasta rozciąć na 8 części,posmaroawać nutelą,położyć po kawałku banana.Złożyć do środka i złożeniem do dołu położyć na papier pergaminowy.
Delikatnie ponacinać i posmarować rozbełtanym jajkiem z mlekiem.Zapiekać 20 min.w 180 C na złoty kolor