Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie w zrobieniu ciasto, polecam :)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8376
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 188
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 416
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8376
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 188
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 416
Składniki
Całe jaja miksujemy z cukrem i aromatem, aż potroją swoją objętość. Następnie dodajemy makę migdałową i krótko mieszamy mikserem. Ciasto wylewamy na formę wyłożoną w całości papierem do pieczenia. Pieczemy w 150* 35-40 minut. Smacznego.