Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, proste i sprawdzają się świetnie do jesiennej kawki i nie tylko.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7196
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 160
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 350
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7196
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 160
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 350
Składniki
Białka ubijam na sztywno ze szczyptą soli. Powoli dodaję cukier cały czas ubijając. Ubijam aż cukier się rozpuści. Następnie dodaję wiórki kokosowe i mąkę ziemniaczaną.
Piekarnik nagrzewam do 110 stopni. Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia nakładam łyżką bezy. Powinny trochę urosnąć, więc należy zrobić większe odstępy. Piekę 45 minut . Po czym uchylam piekarnik i pozostawiam do ostudzenia.