Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na sylwestrowy wieczór ciasto lekkie ,winne i bardzo smaczne.Nie za słodkie,rozpływa sie w ustach.
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 359
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 96
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 58
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 359
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 96
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 58
Składniki
Upiec biszkopt i wystudzić. Jabłka rozgrzać w rondlu ,dodać dwie galaretki i mieszać do ich rozpuszczenia. Masę jabłkową przestudzić i wylać na biszkopt. Dać do lodówki by jabłka zastygły . Galaretkę krystaliczną rozpuścić w 3/4 szkl.wrzątku dodać do sera i zmiksować. Do sera dodać posiekaną czekoladę oraz rodzynki.Wymieszać i dać na warstwę stężałych jabłek . Wierzch posypać startą czekoladą.
Smacznego!