Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 274
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 90
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 274
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 90
Składniki
Oddzielamy żółtka od białek, białka ubijamy na sztywna pianę. Do ubitych białek dodajemy porcjami ksylitol, ubijamy do momentu całkowitego rozpuszczenia się. Do tak przygotowanych białek porcjami dodajemy żółtka ciągle mieszając mikserem. Gdy wszystko jest już połączone dodajemy mąki wymieszane ze sobą i z proszkiem do pieczenia. Mąkę dodajemy małymi porcjami i mieszamy łyżką. Pieczemy w 170°C około 25 minut. Biszkopt jest bardzo delikatny i kruchy nie trzeba go nasączać
więcej przepisów:https://kazimierzdieta.wordpress.com/