Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Ciasto:margaryne rozpuścic(musi byc letnia),jajka ubic z cukrem pudrem dodac mąke ,proszeki letnią margaryne-wszystko zmiksowac.Piec 40 minut w temp.180C Krem:Smietane,cukier,cukier waniliowy podgrzewac na małym ogniu-nie gotowac! 2 łyżki żelatyny namoczyc w połowie szklanki mleka poczekac az napęcznieje.Śmietane zestawic z ognia i dodac namoczoną zelatyne.Wymieszac i zostawic do ostygnięcia. Galaretke przygotowac według przepisu.Ciasto nasączyc,wyłożyc tężejący krem,następnie poukładac truskawki i zalac tężejącą galaretką.Wstawic do lodówki .Smacznego!