Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...coś słodkiego i kolorowego ;-)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 738
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 150
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 738
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 150
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę ze szczyptą soli.Dodać cukier,żółtka,proszek i mąkę.Przełożyć ciasto do tortownicy (26cm),wstawić do gorącego piekarnika (200) na 25-30 min.Po przestudzeniu ułożyć owoce i zalać tężejącą galaretką (2 galaretki rozpuszczone w 2 szkl wody).Wstawić na ok 2 godz do lodówki.
SMACZNEGO