Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są proste w przygotowaniu i nie potrzeba skomplikowanych składników.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 144
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 180
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 936
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 144
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 180
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 936
Składniki
1. Najpierw ucieramy margarynę na puszystość. Następnie dodajemy cukier puder i ponownie ucieramy. 2. Biszkopty kruszymy i stopniowo dajemy do margaryny przy tym cały czas ucierając. 3. Z masy formujemy kuleczki. 4. Białą czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. 5. Trufelki zanurzamy w niej i dekorujemy posypką. Odstawiamy do zastygnięcia. 6. Gotowe! Smacznego!