Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko się przygotowywuje. Lekkie ale i kalorycze. Najlepiej smakuje z owocami świeżymi
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 160
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 124
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 160
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 124
Składniki
Pokroić truskawki, banany, i ananasa w plasterki i posypać cukrem.Brzoskwinie i grszki w półksiężyce.Przygotować budyń z mleka i budyniu w proszku.
Połową biszkoptów wyłożyć dno dużej miski. Wyłożyć na to warstwę owoców i pokryć połową budyniem. Powtórzyć warstwy w tej samej kolejności. Po wierzchu ostatniej warstwy rozsmarować bitą śmietanę i udekorować listkami melisy i prażonymi orzechami.