Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny blok czekoladowy stal sie przysmakiem mojej całej rodziny.Można do niego dodać orzechy i rum ja podaje przepis na mój ulubiony Blok Czekoladowy.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 183
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 60
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 183
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 60
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Składniki
Wodę ,cukier i margaryne zagotowac.Kakao i mleko w proszku rezem wymieszac ,po czym ciagle mieszajac wlewac zagotowana wode z cukrem i tluszczem .Do gladkiej masy dodac bakalie i pokruszone herbatniki,wszystko wymieszac.Forme lekko posmarowac tluszczem i przelozyc do niej mase.Wstawic do lodowki na 12 godz.