Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Apetyczne,słodkie, i na każda okazje :)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1138
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 174
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 136
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1138
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 174
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 136
Składniki
Margaryne,cukier,wode,i kakao dac do garnka, i zagotowac, od momentu "bulgotania"gotowac przez okolo 7 minut.Odstawic zeby sie troche ostudzilo.
2 szklanki mleka w proszku wsypac do masy i mieszac. (Dwie szklanki wystarcza,kiedys dalam 3, ale mial posmak samego mleka)
Wsypac pokruszone grubo herbatniki, ja osobiscie dodalam zurawine,ktora dala kwasny posmak. Idelanie wyszlo :)
Wlać do malej tortownicy posmarowanej maslem i czekac az masa bedzie twarda.
Cos pysznego! ale niestety kalorycznego.. ;)