Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto czekoladowe które zrobisz błyskawicznie wystarczy w jednej misce wymieszać suche składniki a w drugiej mokre i połączyć, a po upieczeniu polać czekoladą i gotowe. Polecam.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 116
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 164
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 45
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 138
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 116
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 164
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 45
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 138
Składniki
W jednej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól, sodę i kakao . W drugiej jajka, mleko i olej.
Do suchych składników dodaj mokre i wymieszaj na gładkie ciasto. Blaszkę o wymiarach 30x20 wyłóż papierem do pieczenia i wlej ciasto. Piecz około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st.
Czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej, dodaj śmietanę, wymieszaj, polej upieczone i wystudzone ciasto.