Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie .Chciałbym wam zaprezentować pomysł na pyszną przekąskę do kawy którą przygotujecie w kilkanaście minut . Ciasto francuskie z kiwi i bananem to doskonałe połączenie.
piekarnik , blacha do pieczenia
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 87
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5948
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 87
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5948
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
Owoce obieramy i kroimy w plasterki. Na blachę do pieczenia wykładamy ciasto francuskie i nakłuwamy je widelcem pozostawiając około 1,5 cm brzegi.
Masło rozpuszczamy razem z erytrytolem. Owoce układamy na cieście polewamy masłem. Pieczemy 20 minut w 200 stopniach z termo obiegiem. Smacznego!