Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chcesz upiec ciasto, ale nie masz ochoty tracić zbędnego czasu w kuchni? Skorzystaj z naszego przepisu. Wystarczy, że zmiksujesz ze sobą 3 składniki, które większość z nas zawsze ma w domu, wsadzisz do piekarnika na 30 minut i gotowe!
Tortownica o średnicy 24cm
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 279
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 261
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 245
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 360
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 279
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 261
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 245
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 360
Składniki
Jajka zmiksuj wraz z cukrem na wysokich obrotach.
Gdy masa jajeczna znacznie zwiększy swoją objętość, zmniejsz moc miksera.
Nie przestają ubijać, wsypuj po 1 łyżce mąki.
Tortownicę wysmaruj masłem i przelej do niej masę.
Piecz w 190 stopniach Celsjusza przez 30-35 minut (do suchego patyczka).
Gotowe ciasto studź w piekarniku z uchylonymi drzwiczkami.