Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W domu u Aniołów cały czas pierniczymy:)
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 213
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 213
Składniki
Miód, masło, cukier w rondelku rozpuszczamy na małym ogniu.Dodajemy przyprawę do piernika i studzimy. Do zimnej masy dodajemy jajko i miksujemy.Dodajemy mąkę z proszkiem do pieczenia. Zagniatamy ciasto. Formujemy dowolne kształty. Piekarnik nagrzewamy do 180-200 C. pieczemy około 10 minut.