Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne brownie z ....cukinii!!! Cukinia nie jest w ogóle wyczuwalna. Przepis na małą keksówkę.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1758
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1758
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Cukinie obieramy i ścieramy na najmniejszych oczkach do dużej miski. Odciskamy, by usunąć nadmiar wody,Odlewamy wodę. Do odciśniętej cukinii dodajemy olej,jajko,dowolne słodzidło i mieszamy. Następnie dodajemy mąkę, proszek do pieczenia, sól,cukier waniliowy, kakao i dokładnie mieszamy.
małą keksówkę wykładamy papierem do pieczenia i wylewamy na nią przygotowane ciasto. Nagrzewamy piekarnik na 180 stopni grzałka górna i dolna bez termoobiegu. Wstawiamy ciasto do nagrzanego piekarnika i pieczemy ok.30 minut(do suchego patyczka). Gotowe ciasto można polać polewą/pomadą czekoladową:) SMACZNEGO!!!