Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kakaowe brownie z rozpływającą się mleczną czekoladą i owocami! Palce lizać!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6126
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 143
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 311
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6126
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 143
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 311
Składniki
Rozpuścić masło i przestudzić, dodać do masła wszystkie składniki (ważne aby były w temperaturze pokojowej) i dokładnie wymieszać. Ja robię to ręcznie.
Blaszkę lub tortownice wykładamy papierem do pieczenia i wlewamy wyrobione ciasto i pieczemy 20 min w temperaturze ok 170-180 stopni C. Po upieczeniu ciasta dwie tabliczki czekolady rozpuszczamy w kąpieli wodnej i polewamy ciasto. Na czekoladę układamy owoce wg uznania. Smacznego!