Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna propozycja na szybkie babeczki. Tym razem z dodatkiem budyniu i banana...
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 61
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 271
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5426
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 61
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 271
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5426
Składniki
Jaja zmiksować z cukrem. Następnie dodać stopione masło i jogurt, zmiksować. Potem przesypać budyń, mąkę i proszek do pieczenia, połączyć.
Ciasto nakładać do papilotek do 2/3 wysokości i powtykać plasterki banana. Piec w temp. 180 stopni przez ok. 20-25 min. Przed podaniem przystroić bitą śmietaną i kolorowymi ozdobami. Smacznego!