Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto na biszkopcie o bardzo delikatnym posmaku masy toffi i budyniu. Pychotka:)
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 57
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 94
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 277
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 57
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 94
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 277
Składniki
Białka ubijamy na sztywną pianę, podczas ubijania powoli dodajemy cukier. Następnie dodajemy po 1żółtku,a na koniec mąkę przesianą z proszkiem i budyniem. Pieczemy w temp. 180-190 , ok15-20 minut
Budynie(2szt) gotujemy według przepisu na opakowaniu.Gorący budyń wykładamy na biszkopt. Na budyń układamy ciastka pepitki. Masę krówkową podgrzewamy i gorącą smarujemy ciastka. Studzimy. Śmietanę ubijamy z cukrem pudrem i śmietan-fixem. Rozkładamy na masie .Wierzch posypujemy wiórkami kokosowymi. Wstawiamy do lodówki.