Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolejna wersja ciasta pod tą nazwą, ciasto pyszne, lekkie, kwaskowe
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 207
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 207
Składniki
1. ubić białka, dodać cukier, żółtka, wodę, zmiksować, dodać przesianą mąkę z cappuccino i proszkiem do pieczenia, delikatnie wymieszań, wylać na brytfannę, piec ok 30 min w 180 st, 2. galaretkę rozpuścić w 3/4 szkl wody, 3. śmietanę ubić, dodać śnieżkę, cappuccino i tężejącą galaretkę, 4. zimne ciasto przekroić na 2 części, na jedną część wyłożyć krem, przykryć drugim ciastem, wierzch posmarować resztą kremu, dobrze wystudzić, 5. kto lubi bardziej wilgotne ciasta może przed nałożeniem kremu nasączyć ciasto, smacznego