Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Chrupiące kotlety z bobu"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 151
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 34
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 134
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 151
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 34
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 134
Składniki
Ugotuj bób, ostudź i zmiel lub rozgnieć widelcem. Cebulę posiekaj i podsmaż na maśle. Koperek posiekaj. Ogórki pokrój w małą kostkę. 2 jajka ugotuj na twardo, posiekaj.
Przygotowane włóż do miski, wymieszaj. Wbij surowe jajko, wsyp trochę bułki tartej i przypraw solą, pieprzem, ziołami. Jeśli masa jest za rzadka, dosyp bułki.
Uformuj kotlety. Smaż na oleju na złoty kolor. Podaj na sałacie.
czas przygotowania: 45 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 2,10 złŹródło: Chwila dla Ciebie