Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie, nie za słodkie
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 62
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 62
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Składniki
Pieczemy biszkopt;białka ubijamy z cukrem, dodajemy żółtka ,mąkę wymieszaną z proszkiem,kakao.Pieczemy30min180st.Biszkopt wychodzi duży po wystudzeniu przekrawamy,by powstały 3płaty.Śmietanę ubijam ze śmietan fix .Płat biszkopta przykrywam wiśniami z syropem na to bita śmietana,biszkopt,wiśnie,śmietana,biszkopt.Galaretki rozpuszczam w 2szklankach wody ,tężejące wykładam na biszkopt.Odstawiam do schłodzenia