Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie w przygotowaniu ciasteczka :)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 719
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 142
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 719
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 142
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Proporcje skladnikow dobieramy wedlug uznania. Wszystkie orzechy kruszymy i prazymy na suchej, rozgrzanej patelni. Wieksze suszone owoce kroimy na drobniejsze kawalki, mieszamy z platkami owsianymi, nastepnie dodajemy uprazone orzechy i mieszamy. Nasza mieszanke dzielimy na dwie porcje.
W kapieli wodnej rozpuszczamy nasza ulubiona czekolade- zarowno biala jak i ciemna. Do kazdej rozpuszczonej czekolady wsypujemy porcje naszej mieszanki bakaliowej, tak aby po wymieszaniu otrzymac lepiaca sie konsystencje. Na papierze do pieczenia ukladamy lyzka ciasteczka i pozostawiamy do ostygniecia. Smacznego :) Przepraszam za brak polskich znakow.