Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasteczka bezglutenowe"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4791
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 50
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4791
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 50
Składniki
Otręby, mąkę ziemniacza ną, proszek do pieczenia, sodę i sól wsyp do miski.
wymieszaj, po czym dorzuć rozkruszone płatki migdałowe razem z pestkami dyni.
Następ nie dodaj jogurt, wystudzone roztopione masło, jajko i miód. Ponownie całość wymieszaj.
Na wyłożoną papierem do pieczenia brytfannę nałóż po łyżce masy i uklep, tworząc płaskie ciastka. Wstaw je do piekarnika rozgrzanego do 180°C i piecz 17-20 minut.
<strong>Przepis nadesłała: Olga Dąbek</strong>Źródło: Kurier TV