Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka,kto lubi kokos to musi je zrobic!SMACZNEGO
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 103
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 30
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 132
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 103
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 30
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 132
Składniki
Do maki dodajemy proszek do pieczenia,kakao,cukru,masla i mleko zagniatamy lub wyrabiamy w mikserze.Wyrobione ciasta pakujemy w folie i dajemy na 30 min.do lodówki.W tym czasie przygotujemy nadzienie kokosowe.Wiórki i mleczko razem zagniatamy i formujemy kuleczki i dajemy do lodówki.Piekarnik zalanczamy na 180 stopni. Z ciasta czekoladowego formujemy kuleczki ,plaszczymy i dajemy kokosowe nadzienie i formujemy i dajemy na blache. Powinny miec taka sama wielkosc,bo wtedy wieksze beda nie dopieczone. Pieczemy przez ok.16 min góra/dól
Po wystudzeniu polalam czekolada mleczna i posypalam kokosem.SMACZNEGO! Najlepiej smakuja na nastepny dzien,wtedy te smaki sie polacza .