Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z lukrem, polewą, posypką, dżemem... :)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 43
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 89
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 43
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 89
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Składniki
Rozgrzać piekarnik do 180*C Mąkę, cukier, masło i skórkę pomarańczy mieszać w misce . Zagnieść -ma powstać kruche ciasto. Zrobić kulę - posypać blat i wałek mąką . Rozwałkować ciasto na grubość 1 cm. Wyciąć ciasteczka i położyć na natłuszczoną blachę. Wstawić do piekarnika na 15min.
Ostudzić i przyozdobić. Smacznego :)