Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatne, kruche, moje ulubione na przekąskę w pracy i w domu
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 234
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 710
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16858
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 136
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 234
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 710
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16858
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 136
Składniki
masło utrzeć, dodać resztę składników i zagnieść gładkie ciasto
odrywać po kawału i formować ciastka (podkówki, rogaliki), ewentualnie wycinać foremką
blachę wyłożyć papierem i ułożyć ciastka
piec w 200st.C około 10-15 minut
gotowe