Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka bardzo dobre na drugie śniadanie lub popołudniową przekąskę do szkoły do biura lub na spacer.
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 64
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 185
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 197
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 64
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 185
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 197
Składniki
Mus jabłkowy: jabłka obrać , pokroić i podsmażyć gdy przestygnie dodać masło i miód.
Płatki połączyć z musem i odstawić na 15 minut. Po tym czasie dodać resztę składników jeżeli masa będzie bardzo gęsta można dodać jogurt naturalny . Z powstałego ciasta formować kulki delikatnie spłaszczyć i układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia . Piec 20 minut w 180 stopniach C.