Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka owsiane z dodatkiem orzechów, rodzynek i słonecznika są sycące, pyszne i zdrowe. Można je zabrać do pracy, szkoły czy na wycieczkę.
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1134
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 177
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 374
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1134
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 177
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 374
Składniki
Masło rozpuścić, ostudzić. Mąki wymieszać z proszkiem do pieczenia, płatkami owsianymi i cukrem. Następnie dodać bakalie, jajka i całość polać przestudzonym masłem, wymieszać.
Rękami formować kulki wielkości włoskiego orzecha, lekko rozpłaszczyć i ułożyć na przygotowanej blaszce. Piec w 180 stopniach około 20 minut.