Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka kokosowe z płatkami owsianymi i ryżowymi z owocami goji są bardzo szybkie i łatwe do przygotowania.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 163
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 562
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1521
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 163
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 562
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1521
Składniki
Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, posiekać z masłem i cukrem pudrem. Następnie dodać żółtka, płatki, śmietanę, owoce goji i wiórki kokosowe.
Z przygotowanych składników szybko zagnieść ciasto.
Formować ciasteczka wielkości włoskiego orzecha, spłaszczyć, posypać startymi na tarce pierniczkami i ułożyć na wyłożonej papierem do pieczenia blaszce.
Włożyć do nagrzanego do 175 stopni piekarnika i piec około 15 minut.