Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ciasteczka z brzoskwinią"
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 57
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 94
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 277
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 57
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 94
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 277
Składniki
Amoniak wymieszaj z ciepłym mlekiem. Żółtka utrzyj z margaryną. Dodaj jajko, śmietanę i mąkę, wymieszaj. Wlej mleko, połącz.
Ciasto rozwałkuj, wytnij owalne ciasteczka. Brzoskwinie osącz, szklaneczką wytnij kółka, ułóż na ciastkach. Blachę natłuść, posyp wiórkami kokosowymi, ułóż ciasteczka.
Piecz 15 min w temp. 160°C. Upieczone ciasteczka posyp cukrem pudrem, omijając środek (brzoskwinię).
<strong>Czas przygotowania 35 min. Ilość porcji 10. Cena za porcję 0,80 zł.
Przepis przysłała Katarzyna Dzierżęga z Rzeszowa.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie