Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i chrupiące ciasteczka idealne do popołudniowej kawki lub do zabrania w podróż, na piknik czy do pracy. Po upieczeniu przechowuj je w szklanym lub metalowym pudełku.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 36
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5349
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 401
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 81
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 36
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5349
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 401
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 81
Składniki
Zalej kawę gorącą wodą, odstaw. Do misy przesiej obie mąki, cukier puder, kakao, dodaj masło , żółtka, oraz kawę, zagnieść ciasto. Z ciasta odrywaj maleńkie kawałki i formuj kształt walca . Ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Za pomocą wykałaczki rób w ciasteczkach zagłębienia przez środek ciastka. Piecz około 10 minut w temperaturze 160 st.