Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można przekładać masami. Bardzo łatwe w wykonaniu i pyszne.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 36
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1989
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 36
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1989
Składniki
Zarobić ciasto, włożyć do lodówki na 1 godzinę. Wałkować na stolnicy. Wykrawać kółka literatką i maczać w roztrzepanym białku. Po wierzchu posypać cukrem kryształem. Piec w nagrzanym piekarniku w 180 stopniach przez około 15 minut.